Sivut

maanantai 12. lokakuuta 2015

Paahtopaistisalaatti ja paistetut perunat

Paahtopaistia ei voi tehdä yhtä tai edes kahta annosta kerrallaan ja nyt se on kylmää. Se onneksi sopii hyvin kaikennäköiseen. Pelkkä salaatti ei välttämättä vie nälkää ja näin syksyllä on mukava syödä jotain lämmintä, joten hyötykäytin eiliset perunat salaatin kaveriksi.

Mausteeksi sopii myös mm. timjami tai provencen yrtti.



Tarvitset:
valmista paahtopaistia
keitettyjä perunoita
salaattia
tomaattia
kurkkua
voita tai öljyä paistamiseen
grillimaustetta
oreganoa
oliiviöljyä  tai valitsemaasi salaatinkastiketta

Tee näin:
1. Pilko keitetyt perunat ja laita ne nokareen voita kanssa paistumaan paistinpannulle. Lisää mausteita.
2. Pilko salaatti, tomaatti ja kurkku sekä viipaloi sopivasti paahtopaistia.
3. Aseta kaikki lautaselle oman taiteellisen visiosi mukaisesti. Lisää vielä haluamasi salaatinkastike.
Sinun taiteellinen visiosi voi olla parempi, kuin minun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti