Portobellosieniä pannulla. |
Tarvitset:
n. 400g sieniä (portobello, herkkusieni, shiitake, kanttarelli, mustatorvisieni...)
2 sipulia
2dl kermaa
pastaa kahdelle
pastajuustoa tai raastettua parmesania
öljyä paitamiseen
suolaa ja pippuria maun mukaan
(persiljaa)
Sieniä kannattaa "kuivattaa" pannulla, jotta kastikkeesta ei tule vetistä. |
Tee näin:
1. Kuori ja pilko sipulit, pilko sienet. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
2. Kuullota sipulit pannulla, lisää sienet ja paista, kunnes sienien tilavuus on pienentynyt n. puoleen.
3. Tässä vaiheessa on hyvä laittaa pasta kiehumaan.
4. Lisää kerma ja mausta.
5. Laita lautaselle pasta ja kastike ja ripottele päälle pastajuustoa (ja persiljaa.)
Tämän voimalla jaksaa taas kohdata marraskuun. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti