Sivut

maanantai 14. syyskuuta 2015

Possun ulkofile

Possun ulkofile on helppo. Ja nyt sitä tuntuu olevan tarjouksessa kaikissa super/citymarketeissa 5e/kg! Joten sitähän kannattaa ostaa! Paketit ovat ainakin kilon kokoisia, joten osa menee pakostakin pakkaseen. Itse olen pakastanut possun näin:

Rasvan voi poistaa pinnasta fileointiveitsellä tms. 



1. Leikkaa possu n. 150g viipaleiksi. (Tätä voi arvioida osina, esim. 1,2kg = 8 viipaletta = puoliksi, uudestaan puoliksi ja sitten vielä puoliksi.)
2. Nuiji viipaleita ohuemmiksi
3. Aseta viipaleet leivinpaperipalojen väliin ja sitten koko pinkka hedelmäpussiin ja pakkaseen.

Näin pakastetut pihvit saa helposti pakkasesta yksitellen ja ne sulavat ja paistuvat nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti