Sivut

torstai 10. syyskuuta 2015

Kermainen tomaattikeitto

Meidän taloudessa minä olen yleensä se joka kokkaa. Miehelläni on kuitenkin muutama bravuuri, joita toivon tasaisin väliajaoin. Yksi niistä on kermainen tomaattikeitto, joka on paitsi helppo ja nopea, myös edullinen.

Tomaattikeittoa ja sulaa juustoa, viileän illan pelastus.


Tarvitset:

500g paseerattua tomaattia
1dl kermaa (Jos haluat kermaisampaa, laita enemmän kermaa.)
2tl sipulijauhetta
2tl kuivattua basilikaa
2tl kuivattua oreganoa
2 tl paprikajauhetta
1tl valkosipulijauhetta
loraus vaahterasiirappia tai 1rkl tummaa sokeria
suolaa
mustapippuria

Tee näin:

1. Sekoita kaikki kattilassa.
2. Kiehauta.

Tämän kanssa sopivat hyvin mikrotetut ruisleivät juustolla. Eli ruisleivälle voita ja juustoa ja miksroon, munnes juusto on sulanut. Nams.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti